Besøg også Londonzonen.dk
Comosøen - 100% hygge

Comosøen - Eller Lago Di Como

Comosøen ligger i det nordlige Italien - tæt på Milano. Søen er kendt for sin skønhed, og tiltrækker turister fra hele verden. Søen er cirka 50 km lang, og i dens sydlige ende ligger en charmerende lille by, som det kan anbefales at slå et smut forbi.

Comosøen kan nås via tog, bus eller bil. Der er en hovedbanegård ved søen, som forgrener sit til et stort netværk af skinner. Således er det muligt at køre med tog til Comosøen fra mange forskellige destinationer. Det er muligt at udforske søen fra ende til anden via en bådtur. Der arrangeres mange forskellige bådture for turister, som gør det muligt at besøge alle søens hovedpunkter, feriesteder og byer.

Der er mange spændende ting at opleve ved Comosøen og mange attraktioner foruden søens egen naturlige skønhed. Én af disse attraktioner er Duomoen - eller katedralen - som via sine mure viser mange historiske epoker. Ved at tage nogle få skridt bliver den fantasifulde turist guidet gennem den gotiske periode såvel som renæssancen.

En af Comosøens mest besøgte destinationer er Menaggio. Her er udbudet af hoteller stort, og byen er desuden udgangspunkt for mange båd- og busture. Således er Menaggio et godt udgangspunkt, hvis man ønsker at studere Comosøen nærmere. Byen har også et turistkontor, hvor man med glæde informerer alle besøgende, der ønsker at vide mere om Comosøen og Menaggio.

En anden velbesøgt destination ved Comosøen er byen Bellagio. Bellagio er en historisk landsby, som ligger i Comosøens sydlige ende - lige der hvor søen deler sig i to. I byen er der mange hoteller, historiske områder og desuden en turistinformation. Ved Comosøen er der dog mange andre byer, man kan bruge som udgangspunkt for sit besøg. Heriblandt kan nævnes Lecco og Varenna.

> Kort over ComosøenMr. Jet
Bestil billige rejser med hotell til attraktive priser hos MrJet.
Billige hotel