Besøg også Londonzonen.dk
Dolomitterne - Den smukkeste bjergkæde i Europa

En tur til Dolomitterne

Dolomitterne består af en række bjerge, som hører under Veneto og Trentino Alto i det nordlige Italien. Dette område ligger cirka 3 1/2 times bilkørsel fra München, 4 timers kørsel fra Milano og cirka 1 1/2 time fra Venedig. Turister, som ønsker at rejse til Dolomitterne, har mulighed for at lande i den internationale lufthavn i Milano eller i Münchens lufthavn og foretage den resterende strækning i bil eller med tog.

Vejret i Dolomitterne er som regel meget behageligt i sommermånederne og meget omskifteligt om vinteren. Dolomitternes sommermåneder strækker sig fra juni til september, og er karakteriseret ved varme temperaturer og lyse dage - dog kan det til tider blæse ret kraftigt op. Om vinteren - fra december til marts - er der meget koldt, og landskabet er som regel dækket af sne.

Bjergene er omsluttet af adskillige veje og stier, som giver besøgende let adgang fra ét område til et andet. Således kan turister besøge alle de vigtigste områder i bil eller til fods. Det er nemt at finde rundt og følge de enkelte stier.

Mange turister i Venedig vælger at slå et smut forbi Dolomitterne, da afstanden er overkommelig. Dette er en opfordring til de turister, som ellers havde tænkt sig at blive i Venedig. Turen er kort så sørg for også for at opleve Dolomitterne. Der arrangeres specialture fra Venedig til Dolomitterne hver eneste uge, så der er ingen undskyldninger for at lade være.

Dolomitterne går for at være den smukkeste og mest interessante bjergkæde i Europa. Bjergene byder på imponerende udkigsposter, fascinerende søer i smukke farver og billedskønne landsbyer. På grund af beliggenheden er bjergene som regel sneklædte. Ved foden kan temperaturen dog være behagelig i sommermånederne såvel som i starten af foråret og slutningen af efteråret.Mr. Jet
Hos MrJet finder du let din billige flyrejse.
Flyrejse