Besøg også Londonzonen.dk
Firenze - På rejse i historien

Firenze

Firenze - eller på italiensk Florentia - blev grundlagt af romerne i det første århundrede før Kristus. Således har Firenze gennemlevet mange historiske perioder og epoker, som har været med til at forme byen. Et møde med byen og dens historiske bygninger kan være en intens oplevelse for den historieinteresserede turist.

Firenze giver den besøgende turist mulighed for at dykke ned i historien. Enhver bygning og enhver gade er med til at afsløre byens historie. En tur rundt i byen føles som en rejse gennem flere århundreder.

I løbet af det 15'ende og 16'ende århundrede blev Firenze en fri stat. I denne periode blev byen reageret og styret af Medici-famlien. Det var kronede dage for byen hvad angår kunst og kultur generelt.

I midten af 1860'erne gik Toscana og Firenze fra at være frie stater til at blive en del af det italienske kongedømme. Herefter - fra 1865 til 1871 - fungerede Firenze som hovedstad for kongedømmet. Således har byen gennemgået mange ændringer i sin egen historie, og har ladet sig påvirke af de historiske perioder.

Der er mange forskellige transportmuligheder i Firenze, hvilket gør det nemt at bevæge sig fra ét punkt af byen til et andet. Blandt disse transportmuligheder skal busnettet fremhæves og anbefales. Man kan købe busbilletter mange steder i Firenze, og det er en nem og billig måde at opleve byen på. Samtidig får man indblik i lokalbefolkningens hverdag. Den mere tilbagelænede turist, som foretrækker at blive transporteret i taxi frem for bus, skal være opmærksom på priserne. At køre med taxi i Firenze kan være en dyr fornøjelse afhængigt af tidspunktet på dagen, og hvor meget bagage der medbringes.

> Kort over FirenzeMr. Jet
Book fly og find billige flyselskaber og flybilletter hos MrJet.
Fly