Besøg også Londonzonen.dk
Genova - Dejlige strande og ren afslapning

Genova - En historisk by

Genova ligger i den nordlige del af Italien - i Linguria. Byen ligger ud til Middelhavet, og kan bryste sig af at have den største havn i regionen. Genova er kendt for sin skønhed, dejlige strande og et generelt fantastisk miljø, der giver turister mulighed for at slappe af og få nogle uforglemmelige oplevelser.

Besøgende har nem adgang til Genova med tog eller fly. Der er f.eks. mange daglige flyafgange fra Rom direkte til Genova. Dette er også gældende fra andre metropoler som Zürich, München og London. Der ligger en lufthavn ved Den Italienske Riveria meget tæt på Genova, hvilket gør denne rejseform særdeles attraktiv. Transporten fra selve lufthavnen til Genova by kan gøres med taxa eller lufthavnsbus. Sidstnævnte har afgange hver halve time, og klarer turen til Genova på under 30 minutter.

Der er da også andre muligheder for at komme til Genova - f.eks. med tog eller i bil. Turister, der ønsker at rejse til byen med tog, har gode muligheder, da regionen er forbundet med adskillige andre byer i et stort jernbanenet. Således kan turister fra Milano, Rom og sågar Frankrig nemt og bekvemt rejse til Genova med tog.

Byen Genova ligger lige i hjertet af Den Italienske Riveria, med hvad deraf følger af hoteller og andre faciliteter for turister. Grundet byens centrale placering vælger mange af Den Italienske Riverias turister netop Genova som udgangspunkt og base for deres besøg.

Gør elforsyning til din hobby
Vidste du, at du kan bygge og installere dine egne solpaneler og spare mange penge på elregningen?

Læs mere på www.solarpanelmanual.com (engelsk)

Vejret i Genova er dejligt hele året rundt, hvilket gør byen til en oplagt destination for turister, der nyder at dase på stranden. Temperaturen er meget stabil, og man behøver ikke bekymre sig om det er blevet vinter.

> Kort over Genova-