Besøg også Londonzonen.dk
Milano - Kultur, underholdning og historie

Milano - Byen hvor man aldrig keder sig

Milano er en af de byer i Italien, som byder på det største spænd af kulturelle, underholdende og historisk relaterede aktiviteter for besøgende med diverse præferencer. Derfor tiltrækker Milano turister fra alle dele af verden og i alle aldersgrupper. De drages af byens mange tilbud.

De kulturelle muligheder i Milano er overvældende og topper de fleste andre italienske byer - sågar de fleste europæiske! Heriblandt skal nævnes den smukke katedral, Teatro alla Scala operahuset og Den Sidste Nadver af Leonardo Da Vinci. Desuden kan man i byen finde mange kunstgallerier, musikbegivenheder, dejlige afslappende parker og meget mere.

Naturligvis må man ikke glemme moden. Milano er kendt for at være et af de største "hot spots" for mode i Europa. Derfor kan den modebeviste nyde godt af mange interessante steder og butikker med fokus på den allernyeste mode. Nogle af de største tøjdesignere har deres egne butikker i Milano. Desuden har Milano et af verdens vel nok bedst kendte indkøbscentre - Galleria Vittorio Emanuele. Her er der butikker for enhver trendfan, som ønsker at blive opdateret om de seneste modestrømninger.

Et andet af Milanos varemærker er byen restauranter og generelt imponerende udbud af fødevarer. Som turist i Milano kan man nyde et typisk italiensk måltid i mange særdeles gode restauranter. Det primære område, hvor man finder gode lokale restauranter, er Brera, Navigli, Corso Como og naturligvis i centrum.

Kunstelskere, som besøger Milano, vil sætte pris på byens gallerier, som udstiller værker af nogle af verdens største kunstnere. Desuden har byen et meget stort udbud af museer og historiske bygninger, som giver den besøgende indblik i Milanos historie.

> Kort over MilanoNovasol A/S
Start ferieplanlægningen hos NOVASOL, her finder du et stort udvalg af sommerhuse der udlejes
Sommerhuse udlejes