Besøg også Londonzonen.dk
Napoli - Byen byder på mere end blot lækre pizzaer

Napoli

Napoli ligger i den italienske region Campania. Byen har et indbyggertal på omkring en million. Napolis vigtigste kendetegn er vel nok de lækre pizzaer. Men der er nu mange andre grunde til at byen er et besøg værd!

Tilbage til pizzaerne ... Napoli er en pizzaby og er kendt for det. Så her kan man købe pizzaer overalt. Foruden pizzaen er der i Napoli også rig mulighed for at sætte tænderne i andre traditionelle retter som calzone og pastries, som fås i mange restauranter, butikker og sågar på gaden.

Vejret i Napoli er som regel godt om sommeren men ret koldt om vinteren. Mellem juni og september svinger temperaturen mellem 15º - 30º, hvilket giver den besøgende mulighed for at nyde dage med meget sol og blide aftener. I vintermånederne - fra december til marts - svinger temperaturerne mellem 3º - 14º. Nogle gange kan det dog godt være endnu koldere om natten.

Der er rigtig mange spændende ting at se og opleve som turist i Napoli. Et lille udpluk; Piazza Girolamini, Lago di Corpo di Nilo, Castel Nuovo, Quartiere Spagnoli, Villa Communale, Centro Storico, Spaccanapoli kvarteret og Teatro San Carlo.

Der er også mange gode kunstgallerier og museer, som man bør se i Napoli. Nogle af de mest interessante er Museo Filangieri, Museo Nazionale Di Capodimonte, Museo Nazionale di San Martino, Museo Archeologico, Museo Duca Di Martina og Quadreria del Girolamini.

I nærheden af Napoli er der mange seværdigheder, som er et besøg værd. Helt generelt skal nævnes regionen Campania, hvori Napoli ligger. Det er et meget smukt område, og man bør ikke snyde sig selv for at besøge et par dets hovedattraktioner. Heriblandt skal nævnes Villa Oplontis, Pompeii, Herculaneum, Capri, Sorrento, Salerno, Paestum, Den Napolitanske Golf og Amalfi kysten.

> Kort over NapoliMr. Jet
Hos MrJet finder du let din billige flyrejse.
Flyrejse

Dansommer A/S
Dansommer er eksperter i udlejning af sommerhuse - og vi har et stort udvalg
Udlejning sommerhuse