Besøg også Londonzonen.dk
Pisa - Viden, forskning, kunst og et skævt tårn

Pisa - Byen med det skæve tårn

Selvom byen er verdenskendt for sit skæve tårn, har Pisa mange andre attraktioner og seværdigheder at byde på. Som turist i byen kan man beskue bygninger, som binder mange forskellige epoker og kunstneriske strømninger sammen; Heriblandt f.eks. den romanske og den gotiske.

Pisa ligger i den vestlige del af Toscana og kan dateres mere end 3000 år tilbage i tiden. Dengang bosatte man sig langs kysten og såede et frø, der blomstrede. I dag er dette frø blevet til en af verdens mest kendte byer. De mange år på bagen betyder, at Pisa i dag har stor historisk værdi. Det kan observeres via de bygninger, som har overlevet historien, og som i dag viderebringer historien om de epoker Pisa har gennemlevet.

En anden af Pisas hovedattraktioner er dets universitet. Det blev grundlagt i starten af 1340'erne, og er i dag verdenskendt for sin høje standard. Således bidrager Pisa med viden, forskning og kunst til en moderne verden - uden at glemme de karakteristika som har formet byen gennem tiden.

Det Skæve Tårn ligger i den nordvestlige del af Pisa og deler pladsen med andre vigtige bygningsværker. I dette område - kaldet Campo dei Miracoli - ligger nemlig også tre andre unikke bygninger;

- Camposanto
- Duomoen
- Battisterio

Foruden Campo dei Miracoli finders der mange andre interessante områder og bygningsværker i Pisa. Mod byens sydside kan man besøge to spændende museer; Museo delle Sinopie og Museo dell'Opera. Her kan man studere skulpturer og malerier af nogle af tidens største kunstnere.

> Kort over PisaMr. Jet
Bestil billige rejser med hotell til attraktive priser hos MrJet.
Billige hotel

Novasol A/S
Hold ferie i Sverige - lej et lækkert sommerhus i Sverige gennem NOVASOL
Ferie Sverige