Besøg også Londonzonen.dk
Rom - En verden af imponerende bygningsværker og monumenter

Rom - En blanding af nyt og gammelt

Mere om Rom


Rom er en af de mest interessante byer i verden grundet sine historiske monumenter og gamle bygninger - blandt mange andre attraktioner. Byens oprindelse kan dateres mere end 2.700 år tilbage, og derfor er den historiske rigdom uvurderlig og svær at hamle op med. Byen har formået at smelte sin historie sammen med den moderne livsstil på en særdeles harmonisk facon.

Foruden byens attraktioner, i form af gamle bygninger og monumenter, giver Rom også den besøgende turist mulighed for at observere, hvorledes disse karakteristika til perfektion kombineres med nutidens teknologi og moderne levevis.

Rom byder på nogle af verdens mest imponerende bygningsværker og monumenter. Blandt disse kan nævnes Vatikanstaten, Colleseum, Forum Romanum (hvorfra Julius Cæsar styrede Rom) og Circus Maximus, hvor blodige gladiatorkampe blev set af tusindvis af tilskuere.

Vatikanstaten - et "must see" som turist i Rom - indeholder adskillige gamle bygninger med interessante karakteristika. Heriblandt mange kirker og kapeller. F.eks. er det Sixtinske Kapel et besøg værd. Det er en imponerende bygning, hvor man lader sig overvælde at Michelangelos smukke loftsmalerier.

Blandt Roms andre seværdigheder skal også nævnes de mange museer, kunstgallerier og kulturelle centre. Som turist i denne smukke by kan man opleve originale skulpturer og malerier af mestre som Bellini, Botticelli og Raphael - blandt mange andre. Det er der ikke mange andre metropoler i verden, der kan matche.

Sidst men ikke mindst skal også det italienske køkken understreges. Der er let adgang til den lækre mad i restauranter spredt over hele Rom - og det må du ikke fornægte dig selv!

> Kort over RomMr. Jet
Søg find de bedste priser på flybilletter og rejser hos MrJet.
Rejser

Novasol A/S
Hos NOVASOL kan du leje sommerhus hele året rundt - både i Danmark og i resten af Europa
Leje sommerhus