Besøg også Londonzonen.dk
Sicilien - Middelhavets perle

På opdagelse på Sicilien

Sicilien har så meget at byde på, at man som turist må sørge for at sætte god tid af til at udforske hele øen. Faktisk er det en god idé på forhånd at ligge en plan for, hvilke seværdigheder og aktiviteter man ønsker at udforske. Det gør det langt mere overskueligt at udforske øen og dens smukke natur.

Sicilien ligger cirka midt i Middelhavet, og er på lige fod med Sardinien den mest besøgte italienske ø. Øen er gennem historien blevet invaderet fra flere forskellige kanter, hvilket har været med til at præge, den måde øen fremstår på i dag. Øens fremtoning, befolkningen og deres skikke er så forskellige og unik fra alle andre steder i verden.

Som de fleste andre italienske rejsemål byder Sicilien på mange vigtige historiske steder og bygninger. Der er charmerende kirker, utrolige slotte og mystiske templer, som kan dateres flere århundreder og endda årtusinder år tilbage. Nogle af disse bygninger bringer den besøgende på en rejse tilbage i historien, fordi de er så velbevarede. Faktisk er nogle i så god stand, at man skulle tro, de oprindelige indbyggere stadig bebor bygningerne.

Siciliens befolkning er med til at kaste ekstra glans over øen. De er utroligt smukke og meget imødekommende. Så som turist skal man ikke være bleg for at spørge lokalbefolkningen om vej eller andre informationer. Siciliens befolkning har multikulturelle rødder grundet de mange forskellige nationaliteter, der igennem historien har invaderet og styret øen. Således vil man opleve kulturelle elementer fra f.eks. Afrika, Asien og Europa.

Sicilien kan besøges og nydes hele året rundt, da hver årstid har sine unikke særpræg at byde på. I løbet af sommeren er øen ideel for turister, der ønsker at opleve Siciliens dejlige strande og historiske seværdigheder. Det er dog også i denne periode, at øen tager imod det største antal turister og dermed mister lidt af sit originale særpræg.

Om vinteren er der lidt koldere på øen, og der er ingen "badegaranti". Til gengæld er der langt færre turister, så øens særpræg fremstår tydeligere og kan nyderes i et roligere tempo.

> Kort over SicilienMr. Jet
Søg find billig billeje. MrJet tilbyder et stort udvalg af udlejningsbiler.
Billeje