Besøg også Londonzonen.dk
Toscana - Vin i verdensklasse

Toscana

Mere om Toscana


Der er rigtig mange oplevelser at høste når man rejser til Toscana. Toscana er et af de mest besøgte områder i Italien. Det skyldes ikke mindst det smukke landskab, og at historien har sat sine interessante spor her.

I Toscana kan man opleve bygninger med udspring i renæssancen. Desuden kan nogle bygninger føres helt tilbage til etruskanerne, som var byens oprindelige indbyggere. Firenze er et af de vigtigste steder, hvor turister kan studere kunst og kultur fra etruskanernes tid. Men bygninger og kunstværker fra mange andre poker i historien kan også nydes i byen. Nogle af byens hovedattraktioner er San Gimignanos tårne, Det Skæve Tårn i Pisa, katedralen i Firenze, Pitti Paladset og Siena katedralen. Det kan anbefales allerede hjemmefra at planlægge, hvilke seværdigheder man ønsker at besøge. Der er så mange i regionen, at tiden hurtigt kan blive knap.

Kunst er en af hovedattraktionerne for turister, der besøger Toscana. Skulpturer, malerier og bygninger kreeret af verdens bedste kunstnere kan opleves i Toscana. Blandt disse kunstnere kan nævnes Michelangelo, Da vinci, Donatello og Botticelly.

Af andre vigtige attraktioner i Toscana skal nævnes de steder og bygninger, som Medici-familien beboede for flere hundreder år siden. Medici-familien havde stor indflydelse på kunsten, da de fik kunstnere i en lind strøm til at skabe nye værker. Mange af disse værker kan den dag i dag opleves i Toscana - i særdeleshed i form af Firenzes bygninger.

Toscana er desuden verdenskendt for sine unikke vine. Store dele af Toscana har meget frugtbar jord, hvilket giver gode forhold for produktion af exceptionelle vine. Disse vine eksporteres til store dele af verden, og regnes for at være nogle af de bedste.

> Kort over ToscanaMr. Jet
Hos MrJet finder du let din billige flyrejse.
Flyrejse