Besøg også Londonzonen.dk
Venedig - Romantik og charme

Venedigs uimodståelige charme

Mere om Venedig


Venedig er kendt som en af de mest romantiske og charmerende byer i verden. Den måde hvorpå vand fungerer som byens gader, og meget transport foregår med både, gør byen helt unik. Det giver byen en speciel magi, som enhver turist vil kunne fornemme. Venedigs personlighed kan ikke sammenlignes med nogen anden by i verden. Det er et fantastisk rejsemål for turisten, der ønsker at besøge et anderledes og magisk Italien.

Mange turister, der besøger Venedig, er dog bekymrede angående overnatningsmuligheder. Grundet Venedigs ringe størrelse og generelt høje prisniveau, er byens hoteller i mange tilfælde dyrere end de fleste andre europæiske destinationer. I de fleste tilfælde er standarden dog høj og udsigten fra hotelværelset imponerende.

Selvom prisen på de fleste hoteller overstiger et almindeligt turistbudget, er der enkelte, som er mere tilgængelige. Derfor kan det anbefales at gøre sin research hjemmefra, for at finde ud af hvilken form for indkvartering, der passer bedst til pengepungen.

Foruden hoteller er der andre muligheder for besøgende, som ønsker at overnatte i Venedig. Blandt disse muligheder er der specielle boliger, som stiller værelser til rådighed for turister - ofte med måltider inkluderet. Desuden er der mange hostels i byen. Der er adskillige religiøse hostels, og et youth hostel som giver mulighed for overnatning til en betydelig lavere pris end byens hoteller. Husk dog at reservere i god tid da de ofte er fuld bookede i sommerperioden - og nogle gange også på andre årstider.

Det er også vigtigt at medtage transport i beregningerne. Afstanden fra indkvarteringen til centrum, eller andre af Venedigs seværdigheder, vil ofte skulle tilbagelægges med vandtaxi. I så tilfælde skal man huske at ligge udgifter til transport oveni selve indkvarteringen - specielt hvis man rejser på et lille budget.

> Kort over VenedigMr. Jet
weekendrejser med masser af oplevelser, eksklusive rejser med MrJet.
Weekendrejser