Besøg også Londonzonen.dk
Verona - En romantisk by med en spændende historie

Verona - Hvor Romeo og Julie mødtes

Verona er ikke blot byen hvor Shakespeares Romeo og Julie mødte hinanden, men indeholder også nogle af Italiens mest interessante historiske steder. Således byder byen på et fantastisk miljø, hvor romantikken føles gennem såvel de nutidige som fiktive indbyggere og de flotte bygningsværker.

Som turist i Verona er der altid noget interessant at tage sig til eller nogle spændende steder at se. Byen er fyldt med underholdning og kulturelle seværdigheder. I Verona er der aktiviteter for enhver smag og ethvert ønske. Det er umuligt at besøge Verona uden at lade sig betage af, hvordan byens historie er smeltet sammen med moderne levevis.

En af Veronas største turistattraktioner er det romerske teater. Det romerske teater er et af verdens mest imponerende monumenter. Dette monument blev bygget i det første århundrede, og blev senere udvidet i det tredje århundrede.

Som turist i Verona vil man opleve, at den moderne livsstil leves i perfekt harmoni med fortiden og det historiske miljø. Der er et stort udbud af caféer, barer, pubber og diskoteker. Der er også mange muligheder, for dem der ønsker at opleve italiensk kultur. F.eks. at opleve det italienske køkken på en italiensk restaurant eller at nyde en pizza på et lokalt pizzeria.

Turister kan også nyde en stille og rolig ferie ved at opleve Veronas historiske miljø. Desforuden er der mange forskellige kulturelle muligheder at vælge imellem. F.eks. operaer, teaterforestillinger og til tider forskellige aktiviteter i det romerske teater. Musik er altid en faktor i Verona, og der er meget at vælge imellem. Alt fra traditionel opera til rockkoncerter. Alle musikalske ønsker og præferencer kan opfyldes i Verona.

> Kort over Verona-